Dragnea, despre apelul preşedintelui: Nu mai privesc în niciun fel ce spune Băsescu

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu mai priveşte în niciun fel ce spune şeful statului, Traian Băsescu, având în vedere că acesta într-o zi "mătură" cu Guvernul, iar în alta face apel la responsabilitate.

98 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre apelul preşedintelui: Nu mai privesc în niciun fel ce spune Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Întrebat cum priveşte apelul făcut de preşedintele Traian Băsescu la responsabilitate adresat liderilor USL, în contextul crizei din Uniune, Dragnea a răspuns: "În niciun fel. Cu o seară înainte, când era foarte nervos, mătura cu Guvernul pe jos - Guvern corupt, Guvern slab, şi aşa mai departe, cu premierul. A doua zi făcea apel la responsabilitatea liderilor politici pentru a continua guvernarea bună. Nu mai privesc în niciun fel ce spune preşedintele Traian Băsescu".

Preşedintele Traian Băsescu a lansat miercuri un apel către liderii USL să găsească de îndată o soluţie la actualele dispute din interiorul alianţei pentru a nu se ajunge la o criză politică, menţionând că s-a creat un climat de instabilitate menit să afecteze credibilitatea ţării, instituţiile şi cetăţenii.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, lansează un apel către liderii Uniunii Social-Liberale (USL) să găsească de îndată o soluţie la actualele dispute din interiorul alianţei pentru a nu se ajunge la o criză politică. România are nevoie de stabilitate şi de un guvern pe deplin funcţional, care să poată gestiona în mod eficient problemele ţării şi să asigure o bună guvernare", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Băsescu "roagă liderii USL să dea dovadă de responsabilitate".

"Disfuncţionalităţile apărute în alianţa de guvernare după anunţul privind demisia mai multor miniştri liberali, precum şi intenţia exprimată de prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuală a Guvernului au creat un climat de instabilitatea menită să afecteze, deopotrivă, credibilitatea ţării, instituţiile publice, mediul de afaceri şi cetăţenii. Domnul preşedinte Traian Băsescu roagă liderii USL să dea dovadă de responsabilitate", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici