Dragnea, despre iniţiativa lui Tăriceanu: E mai greu să refacem USL, PNL a ieşit spărgând uşile

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, vineri, ce şanse dă refacerii USL, având în vedere iniţiativa lansată recent de Călin Popescu-Tăriceanu, el arătând că, juridic, USL nu a murit şi că, formal, este mai greu de refăcut, având în vedere că PNL a ieşit "spărgând uşile şi geamurile".

219 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre iniţiativa lui Tăriceanu: E mai greu să refacem USL, PNL a ieşit spărgând uşile

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Spiritul USL nu a murit niciodată şi nu va muri, pentru că este spiritul a 60% din populaţia României. Obiectivele asumate de noi în campania electorală în 2012 rămân în continuare asumate de noi şi le avem în continuare ca şi ţinte de îndeplinit", a subliniat Dragnea.

El a arătat că USL nu a fost desfiinţată din punct de vedere juridic. "Ca şi structură juridică, USL nu a murit, pentru că nu a fost desfiinţată. Ca şi structură formală, să spunem, din moment ce PNL a ieşit spărgând uşile şi geamurile, e mai greu să se refacă USL", a adăugat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici