Dragnea, în inspecţie la negocierile pentru funcţii parlamentare: Să nu întârzie foarte mult!

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a venit joi la biroul lui Valeriu Zgonea de la Cameră, unde au loc negocierile pentru funcţiile parlamentare, el arătând că vrea să vadă dacă acestea au avansat, fiind interesat să nu se întârzie foarte mult ca să nu suprapună cu cele pentru Guvern.

317 afișări
Imaginea articolului Dragnea, în inspecţie la negocierile pentru funcţii parlamentare: Să nu întârzie foarte mult!

Liviu Dragnea (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Mă duc până la domnul Vali Zgonea, că ştiu că trebuia să aibă discuţii legate de funcţiile în Parlament, în Birourile permanente, în comisii. Vreau să văd unde sunt, adică au avansat, au făcut ceva, că nu trebuie să pierdem timpul", a spus Dragnea.

El a arătat că nu a venit cu propuneri de persoane pentru funcţiile parlamentare, pentru că nu are experienţă parlamentară.

"Mă interesează să nu se întârzie foarte mult, să nu se suprapună după aia cu formarea Guvernului. Atât", a spus Dragnea.

Joi dimineaţă, la biroul preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, au început negocierile pentru împărţirea funcţiilor parlamentare, la negocieri participând liderii de grupuri parlamentare de la USL şi UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici