Dragnea: Incidentul de la Nana, expresie a modului brutal în care oamenii lui Băsescu fac politică

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că incidentul care a avut loc în timpul unei manifestări PMP la Nana reprezintă încă o expresie a modului brutal în care "oamenii lui Băsescu" înţeleg să facă politică, el arătând că această formaţiune tratează cetăţenii cu dispreţ.

135 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Incidentul de la Nana, expresie a modului brutal în care oamenii lui Băsescu fac politică

Dragnea: Incidentul de la Nana, expresie a modului brutal în care oamenii lui Băsescu fac politică (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

"Ce s-a întâmplat la Nana, la manifestarea PMP, nu este decât încă o expresie a modului brutal în care oamenii lui Băsescu înţeleg să facă politică", a spus Dragnea.

El a susţinut că membrii PMP "brutalizează" oamenii înainte să afle măcar dacă îi susţin sau nu.

"Asta arată un mod de a face politică şi un mod de a trata cetăţenii români, şi anume cu dispreţ", a spus Dragnea.

Partidul Mişcarea Populară precizează într-un comunicat că dezaprobă ferm violenţa în toate formele ei, indiferent cine o generează şi condamnă agresiunea petrecută în comuna Nana împotriva unei doamne inofensive, aflată în zona în care avea loc un eveniment la care participau mai mulţi deputaţi PMP.

"Partidul Mişcarea Populară dezaprobă ferm violenţa în toate formele ei, indiferent cine o generează şi condamnă agresiunea petrecută în comuna Nana din judeţul Călăraşi împotriva unei doamne inofensive, aflată în zona în care avea loc un eveniment la care participau mai mulţi deputaţi PMP", se arată într-un comunicat al PMP remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Partidul Mişcarea Populară susţine nu are nicio legătură cu acest incident local nefericit.

"Suntem solidari cu suferinţa acestei femei nevinovate şi condamnăm atitudinea injurioasă avută de acelaşi individ agresor şi de alţii faţă de jurnalişti. Violenţa fizică sau verbală nu are nicio justificare, indiferent de apartenenţa politică, religioasă sau de altă natură", se mai arată în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul care a agresat-o pe femeie nu este membru PMP.

În acelaşi timp, PMP acuză de manipulare postul Antena 3, care a difuzat imaginile cu incidentul de la Nana.

Poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei, în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, fiind făcute cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici