Dragnea, întrebat dacă Şova va fi remaniat: Până acum nu am avut o discuţie ”oficială” în PSD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, luni, dacă există nemulţumiri legate de activitatea de ministru a lui Dan Şova şi dacă se va discuta acest aspect la CExN, el arătând că atributul remanierii revine premierului şi că până acum nu a existat o discuţie oficială în PSD.

484 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat dacă Şova va fi remaniat: Până acum nu am avut o discuţie ”oficială” în PSD

Dan Şova (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze faptul că surse politice susţin că există nemulţumiri în PSD privind activitatea lui Şova, acesta urmând să fie schimbat din funcţie, în uma unei discuţii la CExN, convocat pentru 30 iunie, Dragnea a precizat că atributul remanierii guvernamentale aparţine exclusiv premierului.

”Primul-ministru este cel care şi-a format echipa iniţial şi a prezentat-o Parlamentului şi el hotărăşte pe parcursul unui mandat de guvernare care sunt miniştrii care trebuie schimbaţi, dacă trebuie schimbaţi şi care nu. Eu nu am deocamdată aceste informaţii. Dacă premierul va hotărî despre un ministru sau altul, este decizia dumnealui. Sigur că o să aflăm şi noi, când va fi cazul. Dar până la această oră nu am avut o discuţie oficială în partid”, a spus Dragnea.

Surse politice susţin că Dan Şova ar urma să fie remaniat din funcţia de ministru al Transpoturilor, premierul fiind nemulţumit de activitatea acestuia. Şova ar urma să plece din Guvern, şi nu să fie numit în alt post de ministru, aşa cum au fost vehiculate la un moment dat unele informaţii, au precizat aceleaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici