Dragnea, întrebat de remanieri: Miniştrii PSD, invitaţi la CEx să răspundă întrebărilor aleşilor locali

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la Orăştie, că miniştrii PSD au fost invitaţi la şedinţa CExN pentru a avea o discuţie şi a răspunde întrebărilor aleşilor locali social-democraţi, el arătând că la reuniune se va discuta serios despre calitatea guvernării.

355 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat de remanieri: Miniştrii PSD, invitaţi la CEx să răspundă întrebărilor aleşilor locali

Dragnea,întrebat de remanieri:Miniştrii PSD,invitaţi la CEx să răspundă întrebărilor aleşilor locali (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Mâine (luni, n.r.) vom avea de asemenea o discuţie importantă, foarte deschisă, între miniştrii Cabinetului din partea PSD şi colegii din teritoriu. Se va discuta serios şi de calitatea actului de guvernare", a spus Dragnea, întrebat despre posibila discuţie în CExN vizând eventuale remanieri.

"Fiecare ministru va răspunde, dacă vor fi întrebări pe domeniul pe care îl coordonează din partea colegilor din teritoriu. Mâine se va discuta foarte serios şi foarte deschis. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care ne-am întâlnit aici şi pentru care am invitat şi miniştrii, chiar dacă nu sunt membri în BPN, pentru că o asemenea discuţie trebuia realizată", a adăugat Dragnea.

El a arătat că trebuie ca la întrebările aleşilor locali să fie date răspunsuri, având în vedere că domeniile de guvernare afectează direct viaţa localităţilor.

"Sunt nemulţumiri, nu sunt nemulţumiri, sunt întrebări, trebuie răspunsuri date. Fiecare domeniu din Guvern are efect direct asupra autorităţilor locale, asupra vieţii din fiecare judeţ şi localitate şi pentru miniştri este foarte bine să aibă o astfel de întâlnire, în special pentru miniştrii care nu au foarte mare experienţă în relaţia cu teritoriul, adică nu au avut funcţii în administraţia locală", a mai spus Dragnea.

Numele miniştrilor Remus Pricopie şi Robert Cazanciuc au fost vehiculate de surse din partid în ceea ce priveşte o eventuală remaniere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici