Dragnea respinge acuzaţiile, după înregistrările cu Ţuţuianu: Niciun fel de adevăr. Să probeze afirmaţiile grave

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a respins, vineri, acuzaţii lansate, potrivit unei înregistrări difuzată de România TV, de Adrian Ţuţuianu, afirmând că acesta trebuie să probeze afirmaţiile făcute la întâlnirea de la PSD Găeşti.

871 afișări
Imaginea articolului Dragnea respinge acuzaţiile, după înregistrările cu Ţuţuianu: Niciun fel de adevăr. Să probeze afirmaţiile grave

Dragnea respinge acuzaţiile, după înregistrările cu Ţuţuianu: Niciun fel de adevăr. Să probeze afirmaţiile grave

”Nu există niciun fel de adevăr în această minciună. PSD nu a dat, nu a alocat, nu a furnizat, nu a plătit niciunei instituţii de presă, niciunei instituţii, nimănui două milioane de euro pentru a susţine pe cineva şi pentru a bloca pe altcineva. Asta este o afirmaţie foarte gravă, care trebuie dovedită. Îmi pare rău că este colegul meu. Nu te poţi juca cu astfel de afirmaţii”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat care este poziţia sa faţă de afirmaţiile lui Adrian Ţuţuianu că un post de televiziune ar fi primit două milioane de euro pentru a-i bloca accesul la emisiuni.

Liviu Dragnea a mai spus că discuţiile interne din partid nu înseamnă că trebuie să se înjure, să se bată, să se scuipe sau să se jignească.

”Eu nu sunt şeful sancţionărilor în PSD. Nu eu iau măsuri în PSD. În CExN, chiar dacă dl. Ţuţuianu are o părere foarte proastă despre membrii din Comitetul Executiv Naţional... Acolo sunt discuţii lungi, cu argumente, iar în final se va trage o concluzie şi eventual vot. Deci astea le vom discuta acolo. În legătură cu cei care înregistrează - să-i pedepsească cineva, să-i identifice cine poate pe cei care au înregistrat şi să-i pedepsească, dar asta nu înseamnă că cine a spuys nişte lucruri este nevibnovat. E ca şi cum cineva fură, cineva îl înregistrează şi problema nu e cu cel care a furat, ci cu cel care a înregistrat. Cred că se pune problema greşit”, a adăugat Liviu Dragnea.

El a mai spus că nu îi va face plângere penală lui Adrian Ţuţuianu.

O a treia înregistrare audio a fost făcută publică, joi seară de România TV, în care Adrian Ţuţuianu povestea, într-o întâlnire la Găeşti, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, ar da telefoane în teritoriu. Şeful PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a explicat de ce nu a mai fost invitat la postul de televiziune Antena 3, în aceeaşi situaţie aflându-se şi vicepremierul Paul Stănescu. Acesta acuza televiziunea că ar fi primit suma de două milioane de euro pentru publicitate şi că, la scurt timp după, Alessandra Stoiescu i-ar fi refuzat apariţia într-o emisiune. Postul de televiziune Antena 3 a anunţat că îl va acţiona în judecată pe Adrian Ţuţuianu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici