Dragnea: Sunt pro-european, cred în parteneriatul cu SUA, dar nu trebuie să uităm că suntem patrioţi

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă la Reşiţa, că este pro-european şi crede în parteneriatul cu Statele Unite, însă în aceste parteneriate nu trebuie uitat faptul că „suntem patrioţi români”, precizând că viitorii europarlamentari trebuie să apere şi să promoveze România în PE, nu să atace ţara.

173 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Sunt pro-european, cred în parteneriatul cu SUA, dar nu trebuie să uităm că suntem patrioţi

Dragnea: Sunt pro-european, cred în parteneriatul cu SUA, dar nu trebuie să uităm că suntem patrioţi

„Eu sunt pro-european, cred în parteneriatul cu SUA, dar nu trebuie să uităm un lucru în aceste parteneriate că suntem patrioţi români. Asta nu trebuie să uite europarlamentarii. Viitorii noştri europarlamentari trebuie să meargă acolo să apere şi să promoveze România. Nu să atace sau să mintă. Restul trebuie să decidă oamenii. Vor să trimite acolo nişte găşti, grupuri de interese sau vor să trimitem oamenii acolo care să se bată pentru ţara lor. Asta trebuie explicat şi înţeles la alegerile europarlamentare”, a afirmat Liviu Dragnea, la evenimentul în care a fost ales preşedintele PSD Caraş-Severin, sâmbătă la Reşiţa.

Liderul PSD a adăugat că au existat „şmecheri” în România care au făcut aranjamente la alegeri, precizând că în prezent pe aceştia îi doare faptul că au început să iasă la iveală aceste lucruri, inclusiv înţelegerile dintre procurori şi „securişti”.

„Nişte şmecheri din aceasta ţară, nişte securişti, la fiecare alegeri, stăteau la sfârşit şi făceau aranjamentele. Nu conta cine a câştigat alegerile. Deodată am spus că trebuie să rupem acest blestem în România. Lumea a început să se vadă despre ce vorbeam noi şi anume acele înţelegeri între securişti şi procurori. Îi doare pentru că pentru acele protocoale secrete se va da socoteală. Ei care erau Dumnezei. Au început să iasă la iveală abuzurile, cum măsluiau dosarele. Sunt speriaţi? Da, cred că sunt speriaţi. Sunt în stare să facă orice? Da, cred că sunt în stare să facă orice”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a participat la Reşiţa la alegerile în filiala PSD Caraş-Severin, pentru care a candidat Luminiţa Jivan, care a condus şi interimar filiala. Interimatul a fost asigurat de aceasta după ce Ion Mocioalcă, liderul organizaţiei social-democrate a anunţat pe 3 decembrie 2018 că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici