Dragnea vrea ca viitorul ministru al Dezvoltării să aibă sprijinul informal al comisarului UE Creţu

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.

250 afișări
Imaginea articolului Dragnea vrea ca viitorul ministru al Dezvoltării să aibă sprijinul informal al comisarului UE Creţu

Liviu Dragnea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"La Ministerul Dezvoltării susţin pe cineva - şi am vorbit cu prim-ministrul - cineva care să continue toate programele începute, pentru că sunt programe importante, negocierea cu Programul Operaţiona Regional este finalizată informal. Am avut o discuţie şi cu Corina Creţu şi cine va fi acolo are susţinerea în primul rând a premierului, şi a mea, şi a doamnei Corina Creţu - informal, normal - şi a tuturor colegilor de astăzi cu care am vorbit", a spus Dragnea.

Surse din PSD au vehiculat nominalizarea Sevilei Shhaideh, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, şi a Rovanei Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi ministru al Muncii, drept posibile propuneri pentru Ministerul Dezvoltării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici