Drulă, apel către Ciolacu şi Ciucă: Votaţi legile care ne scapă copiii de sălile de jocuri de noroc

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, face un apel către Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă pentru a vota în Parlament legile care interzic complet publicitatea la jocuri de noroc şi amplasarea păcănelelor lângă şcoli.

321 afișări
Imaginea articolului Drulă, apel către Ciolacu şi Ciucă: Votaţi legile care ne scapă copiii de sălile de jocuri de noroc

Drulă, apel către Ciolacu şi Ciucă: Votaţi legile care ne scapă copiii de sălile de jocuri de noroc

Preşedintele USR le cere liderilor PSD şi PNL să nu se lase „influenţaţi de banii celor care profită de pe urma nenorocirii oamenilor”.

„România se confruntă cu o problemă extrem de gravă: dependenţa de jocuri de noroc. Suntem invadaţi de reclame: pe stradă, la televizor, la meciurile de fotbal, peste tot, reclame la păcănele, reclame la pariuri sportive, reclame la jocuri de noroc şi, în acelaşi timp, în comune, în sate, în oraşe, în toate localităţile din România, peste tot, case de pariuri şi păcănele. Tinerii sunt invitaţi să vină şi să joace, să îşi piardă banii, să îşi piardă agoniseală, să îşi distrugă familiile. Există o măsură extrem de simpă pe care Parlamentul o poate lua, şi anume interzicerea reclamelor la televizor, la jocurile de noroc, aşa cum s-a făcut de zeci de ani cu fumatul, şi interzicea amplasării acestor păcănele şi jocuri de noroc în apropierea şcolilor. Sunt proiecte de lege depuse şi co-semnate de USR care, în acest moment, sunt blocate de PSD şi PNL în Parlament, la care a ajuns lobby-ul operatorilor acestor păcănele cu buzunarele grase, cu profit de pe urma nenorocirii oamenilor”, spune Cătălin Drulă

Liderul USR face „un apel uman” către Marcel Ciolacu, către Nicolae Ciucă: „sunteţi lideri, sunteţi oameni de stat, nu putem lăsa această ţară, tinerii acestei ţări, familiile să fie distruse de flagelul jocurilor de noroc”.

„Haideţi să trecem legea, în Parlament, în forma în care interzice complet publicitatea la televizor, în forma în care interzice amplasarea acestor jocuri de noroc şi a păcănelelor în apropierea şcolilor.

Faceţi ceea ce este corect pentru această ţară, nu vă lăsaţi influenţaţi de banii celor care profită de pe urma nenorocirii oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici