Dunca (PNL) respinge alianţa cu PMP în Caraş-Severin: Nici măcar o recomandare a premierului nu ar ajuta

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, transmite public celor de la PMP că nu vor fi primiţi în alianţă şi nici nu vor primi un post de vicepreşedinte al CJ: „Nici măcar o eventuală recomandare chiar a primul ministrului nu ar ajuta la nimic”.

199 afișări
Imaginea articolului Dunca (PNL) respinge alianţa cu PMP în Caraş-Severin: Nici măcar o recomandare a premierului nu ar ajuta

Dunca (PNL) respinge alianţa cu PMP în Caraş-Severin: Nici măcar o recomandare a premierului nu ar ajuta

„Mă bucur că dreapta se aliază acum în ceasul al 12-le-a împotriva PSD-Pro România. Totuşi pentru ca negocierile să nu bată pasul pe loc doresc să punctez câteva aspecte ce ţin de judeţul Caraş Severin. Negocierile se fac acolo unde PNL +USR - Plus nu pot constitui majoritate. La CJ ne e nevoie de alianţă, întrucât PNL are 16 consilieri din 30. Presiunea domnului Popovici de a obţine un post de vicepreşedinte nu îşi are rostul deoarece acest lucru nu se va întâmpla niciodată cât eu sunt ales preşedinte. Cunoaştem simpatia acestuia faţă de stânga lui Mocioalca şi Hurduzeu dar odată cu alegerea mea la judeţ a început si schimbarea în esenţă a acestei administraţii şi implicit a judeţului Caraş Severin. Aaccepta acest lucru şi eventual coordonarea serviciului de asistenţă socială tot de către acesta ar însemna că poporul a ieşit la vot degeaba”, scrie pe Facebook Romeo Dunca.

El precizează că nu exista presiuni politice de la nivelul Consiliului Judeţean Caraş Severin.

„Nici măcar o eventuală recomandare chiar a primului ministru nu ar ajuta la nimic. Aşadar recomand conducerii judeţene a PMP să nu piardă timpul cu solicitări nerealizabile şi să se focuseze pe lupta împotriva stângii în Caraş Severin pentru a realiza alianţe cu partidele de dreapta pe la primării şi astfel a se putea trece la munca atât de necesară îmbunătăţirii vieţii cărăşenilor. Ţineţi minte domnilor de la PMP de ce s-a întâmplat în judeţ cu alianţa USR-PLUS şi haideţi să nu mai umilim încă un partid de dreapta cu gândul la alianţa toxică din trecut alături de PSD-işti”, conchide Dunca.

PNL a aprobat alianţa cu PMP, iar protocolul va fi valabil în toată ţara. Anunţul a fost făcut de liberalul Robert Sighiartău, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL. Cele două partide vor forma alianţe în toate consiliile locale şi judeţene din ţară

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dunca,
pmp,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici