Ecaterina Andronescu - preşedinte, Vanghelie - preşedinte executiv la PSD Bucureşti

Ecaterina Andronescu a fost numită, miercuri, de Comitetul Executiv Naţional al PSD, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, iar Marian Vanghelie preşedinte executiv al filialei, au declarat surse din partid.

478 afișări
Imaginea articolului Ecaterina Andronescu - preşedinte, Vanghelie - preşedinte executiv la PSD Bucureşti

Ecaterina Andronescu - preşedinte, Vanghelie - preşedinte executiv la PSD Bucureşti (Imagine: Dragos Bota/Mediafax Foto)

Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca preşedinţia PSD Bucureşti să fie preluată, interimar, de vicepreşedintele Ecaterina Andronescu.

De asemenea, Marian Vanghelie, care a condus filiala din Bucureşti a partidului până în iunie 2011, a fost numit preşedinte executiv.

Eugen Bejinariu a fost numit, tot la CEX, secretar executiv.

Totodată, conducerea organizaţiei PSD sector 3, coordonată până acum de Robert Negoiţă, a fost dizolvată, au mai arătat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici