Editorial CTP: Voglio una donna!

T. Băsescu s-a căţărat din nou la pupitrul pe care scrie Preşedintele României şi a glăsuit. Sunt sunat de la televizor, să comentez apariţia, încă una, în care a dat în tot ce i-a venit la gură, magistraţi, primari, ziarişti, pensionari, lukoilişti, Cuminţenia Pământului.

1815 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Voglio una donna!

Editorial CTP: Voglio una donna!

Nu ştiu. Nu ştiu ce cuvinte, ce imagini aş mai putea găsi ca să descriu ce face acest ins în fiecare zi care i-a mai rămas din mandat.

Nu văd în faţa ochilor decât o echipă de mascaţi în alb pulverizând cloramină, spirt, antiseptice pe pupitrul folosit de T. Băsescu.

Sau, mai bine, acelaşi pupitru ars pe un maidan şi adus unul nou în loc.

Dar, chiar şi aşa, de cât timp va fi nevoie pentru a se reface funcţia de preşedinte după ce a infectat-o până la măduvă acest personaj?

Nu, nu aceasta e imaginea potrivită. E prea sobră pentru T. Băsescu în această fază a existenţei lui, căci nu trebuie să uităm pentru cine face tot ce vedem.

Am scris cuvântul personaj, şi asta mă salvează. Unde viaţa e neputincioasă, poate cinematograful, marele Cinema. El deţine secvenţa definitorie pentru ce a ajuns T. Băsescu.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici