Elena Băsescu: Decizia de a nu candida independent, corectă, aş fi aruncat PMP sub pragul de 5%

Elena Băsescu a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că rezultatul euroalegerilor a arătat că a luat decizia corectă atunci când a hotărât să nu candideze ca independent, pentru că o eventuală intrare a sa în competiţia electorală ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%.

87 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Decizia de a nu candida independent, corectă, aş fi aruncat PMP sub pragul de 5%

Elena Băsescu: Decizia de a nu candida independent, corectă, aş fi aruncat PMP sub pragul de 5% (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Elena Băsescu a arătat că, prin comparaţie cu toate celelalte partide care s-au prezentat pentru prima dată la un test electoral, doar PMP a reuşit să treacă pragul de 5% şi să-şi dovedească potenţialul uriaş pe care îl are în perspectiva alegerilor din 2016.

"Privind în urmă, nu pot să nu mă gândesc la faptul că am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent. S-a dovedit acum că o eventuală intrare a mea în competiţia electorală ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%", scrie Elena Băsescu.

Ea a mulţumit celor care au acordat votul lor Partidului Mişcarea Populară, un partid înfiinţat în urmă cu aproape 3 luni, fără structuri, care este format în proporţie de 80% din oameni noi, care nu au mai făcut politică, şi care s-a luptat continuu cu PSD-ul, devenind astfel principala forţă a opoziţiei din România.

Potrivit exit-poll-urilor prezentate duminică seară de mai multe posturi de televiziune, PMP a obţinut la alegerile europarlamentare un scor de 6-7 procente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici