Elena Udrea spune că oamenii vor învăţa să se refere la ea ca "ministru al şantierelor"

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, în emisiunea "Serviciul Român de Comedie", difuzată duminică de Pro TV, că încă foarte multă lume se referă la ea ca ministru al Turismului, dar oamenii trebuie să se obişnuiască să-i spună pe viitor "ministrul şantierelor".

54 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea spune că oamenii vor învăţa să se refere la ea ca "ministru al şantierelor"

Elena Udrea spune că oamenii vor învăţa să se refere la ea ca "ministru al şantierelor" (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Am fost la un seminar despre evoluţia sectorului de construcţii. M-am întâlnit cu constructorii. (Am vorbit - n.r.) despre BCA, despre termoizolaţii, termopane (...) Să ştiţi că încă foarte multă lume spune: Elena Udrea, ministrul Turismului. Probabil că, după anul trecut, au rămas cu această impresie că nu pot fi decât ministrul Turismului. Era oricum foarte mult, turismul înseamnă foarte mult în economia românească. Acum vor învăţă să spună: Elena Udrea, ministrul şantierelor. O să-mi pun cizme de cauciuc, dumneavoatră presa o să vă uitaţi să vedeţi ce firmă sunt şi tot aşa", a arătat Elena Udrea.

Ea a mai spus că se îmbracă astfel încât să se simtă comod, de aceea, de cele mai multe ori, este criticată.

Întrebată care este culoarea sa preferată, Udrea a răspuns: "Violet. Din ianuarie toată lumea poartă violet. E adevărat că, în decembrie, în echipa preşedintelui erau două persoane îmbrăcate în violet la întâlnirea celebră dintre candidaţi. Primul ministru avea cravata violet, eu aveam o rochie violet, pentru că era singura care mi-a fost la îndemână, singura care mai corespundea momentului respectiv", a mai spus Udrea.

Ea a adăugat că rochia trebuia să îndeplinească nişte condiţii: nici prea scurtă, nici prea lungă, nici prea strâmtă, nici prea largă, nici prea decoltată, nici prea colorată, nici prea închisă la culoare. "Aşa că aceea a fost singura care a corespuns tuturor acestor cerinţe. M-am îmbrăcat cu rochia violet, fără să ştiu ce efecte voi avea asupra contextului întâlnirii respective", a spus ministrul.

De asemenea, Elena Udrea a apreciat că nu mai este de interes pentru paparazzi.

Întrebată dacă nu merge pe stradă deghizată, Elena Udrea a răspuns: "Ba da, nu vedeţi că umblu cu părul ăsta blond! V-am spus că nu sunt blondă".

Solicitată să spună ce îşi dorea, în copilărie, să devină atunci când va fi mare, Elena Udrea a menţionat că la o anumită vârstă vroia să fie educatoare, după care învăţătoare, apoi medic, profesor, inginer. "Şi am ajuns avocat", a adăugat ea.

Întrebată de moderatorul emisiunii dacă nu s-a visat niciodată vânzător la cofetărie, aşa cum şi-au dorit mulţi copii, Udrea a răspuns: "Dacă mă uit după pasiunile fiecăruia dintre noi, cred că mie mi-ar fi plăcut, dar nu-mi aduc aminte dacă am avut acest gând, să mă fac vânzătoare la un magazin de sandvişuri. La dulciuri nu, dar la sandvişuri sigur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici