Emil Boc s-a întâlnit cu lideri PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, s-a întâlnit miercuri cu membri ai conducerii partidului pentru a discuta despre "bunul mers al partidului", a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

278 afișări
Imaginea articolului Emil Boc s-a întâlnit cu lideri PDL

Emil Boc s-a întâlnit cu lideri PDL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Oltean a precizat că au fost discuţii privind "aşezarea partidului, înfiinţarea comisiilor de specialitate, acţiuni în teritoriu".

"Nu a fost nimic legat de guvernare, nimic de remaniere, doar deciziile obişnuite privind funcţionarea partidului, studii care vizează funcţionarea partidului", a adăugat Ioan Oltean, fără să precizeze care sunt acele decizii.

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, pentru scurt timp, marţi seară, la sediul central al PDL, cu miniştri şi cu secretari de stat.

De asemenea, premierul s-a întâlnit, marţi, la Cotroceni, cu şeful statului. Întâlnirea a avut loc în condiţiile în care se vehiculează informaţii conform cărora va avea loc în maximum o săptămână o remaniere guvernamentală şi în condiţiile în care este necesară numirea unui nou titular la Ministerul Muncii. De asemenea, există informaţii potrivit cărora este posibil ca Emil Boc să-şi depună mandatul de prim-ministru.

România are un guvern cu un prim-ministru, iar coaliţia este stabilă, deci lucrurile merg mai departe, a declarat Emil Boc, marţi, răspunzând unei întrebări legate de o eventuală remaniere.

Premierul Emil Boc a refuzat să răspundă, miercuri, întrebărilor presei privind situaţia politică actuală, spunându-le jurnaliştilor că trebuie să se obişnuiască "cu un altfel de prim-ministru", care nu va mai susţine declaraţii de presă în orice loc, în orice moment şi despre orice subiect.

"Va trebui să vă obişnuiţi cu un altfel de prim-ministru, care nu mai dă declaraţii în orice loc, în orice moment, despre orice şi oricum. Aşa că v-aş ruga să înţelegeţi că asta este rigoarea funcţiei pe care o am", le-a spus Boc jurnaliştilor care îl întrebau despre remanierea Guvernului şi conţinutul discuţiilor sale de marţi cu preşedintele Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici