Europarlamentar PNL: Băsescu nu mai are dreptul moral să gireze echipa PDL care a dus România în faliment

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a declarat, joi, că în condiţiile în care 7,4 milioane de români au votat la referendum pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, şeful statului nu mai are dreptul moral să gireze echipa PDL, care a dus România în faliment.

88 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar PNL: Băsescu nu mai are dreptul moral să gireze echipa PDL care a dus România în faliment

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Un vot pentru ARD nu înseamnă decât un vot pentru PDL şi pentru Traian Băsescu. În condiţiile în care opţiunea electoratului la referendum a fost clară şi 7,4 milioane de români au votat pentru demitere, credem că Traian Băsescu nu mai are dreptul moral să gireze echipa PDL care a dus România în falimentul în care ne situăm azi", a spus Mănescu.

Ea a arătat că este evident că USL va câştiga majoritatea "zdrobitoare" în Parlament, iar după alegeri preşedintele Traian Băsescu va fi obligat să respecte Constituţia şi să-l deseneze premier pe Victor Ponta.

"Referitor la speculaţiile ARD prin care se lansează teoria unui Guvern ARD după alegeri, aceste sunt doar încercări disperate de a resuscita imaginea şi activişti PDL. Echipa ARD înseamnă Udrea, Igaş, Videanu şi baronii locali respinşi de electorat în alegerilelocale, care acum îţi caută loc în Parlament, ca Gheorghe Flutur sau Florin Popescu", a mai spus Mănescu.

Europarlamentarul liberal a arătat că ARD înseamnă continuarea abuzurilor, a fraudelor ultimilor ani pe care guvernele Boc şi Ungureanu e-au făcut, de la tăierea pensiilor, a pensiilor militare, a salariilor, la falimentarea sistemului privat şi a sute de mii de firme sau la fraudarea masivă a fondurilor europene.

Ea a precizat că prezenţa masivă la vot pe 9 decembrie reprezintă singura soluţie pentru ca România să iasă din "acest capitol negru PDL-Traian Băsescu" şi să înceapă un nou capitol de reformă reală a instituţiilor statului, de creştere economică, de creare de noi locuri de muncă sau de cheltuire eficietă a fondurilor europene.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici