Europarlamentarul Petru Luhan ar putea candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al PDL

Europarlamentarul PDL Petru Luhan ar putea candida la o funcţie de vicepreşedinte al PDL, având în vedere că liderul partidului, Vasile Blaga, s-a pronunţat pentru întinerirea echipei de conducere.

204 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Petru Luhan ar putea candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al PDL

Petru Luhan (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Luhan a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că se gândeşte să candideze la o funcţie de vicepreşedinte al PDL, dar că nu a luat o hotărâre.

El a spus că are în vedere această candidatură în condiţiile în care preşedintele partidului, Vasile Blaga, s-a pronunţat pentru întinerirea echipei de conducere.

"Vrea să întinerească echipa de conducere ceea ce va fi un avantaj al PDL în general", a spus Luhan.

El a arătat că ar fi greşit ca PDL doar să aştepte erodarea USL sau ruperea acestei alianţe pentru a creşte în intenţiile de vot şi că partidul urmează să vină cu un program nou, dar şi cu oameni tineri şi credibili.

"Mă gândesc să candidez la o funcţie de vicepreşedinte. Nu am luat încă o hotărâre", a spus Luhan.

Din organizaţia PDL Suceava şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea nord-est deputatul Ioan Bălan, care este în prezent secretar general adjunct al partidului.

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, care în prezent este secretar general al partidului, ar putea candida pentru un nou mandat în această funcţie. El nu a făcut un anunţ oficial în acest sens.

Depunerea candidaturilor pentru funcţii în conducerea PDL se poate face până joi.

Colegiul Director Naţional al PDL a convocat pentru 6 aprilie, la Palatul Parlamentului, Consiliul Naţional de Coordonare în care va fi aleasă noua conducere a partidului.

La CNC vor fi aleşi prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii executivi ai partidului, membrii Comisiei de integritare, litigii şi statut şi cei ai Comisiei de revizie şi control.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici