EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat Cosmin Şerbănescu, preşedintele Institutului Naţional de Control Intern din România (INCIR) de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae şi invitatul său, Cosmin Şerbănescu, preşedintele Institutului Naţional de Control Intern din România (INCIR), discută despre moralitate, integritate, control, riscuri şi managementul lor în instituţiile publice.

90 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat Cosmin Şerbănescu, preşedintele Institutului Naţional de Control Intern din România (INCIR) de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News

Avem probleme de integritate sistemice? Este avertizorul de integritate pe cale de dispariţie? Unde, care sunt nivelurile cel mai des prezente în cazuistică? Câte investigaţii postpandemie s-au făcut despre cheltuirea banului public? Se merge pe încredere între controlori şi controlaţi? Există un control asupra controlorilor? Cum stăm la capitolul de management al riscului?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar şi multe alte informaţii interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici