EXCLUSIV | Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu:"Nu m-am întâlnit la Viena cu domnii Cioloş şi Coldea. Este o aberaţie"

Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) Răzvan Ungureanu a calificat miercuri ca "aberaţie" informaţiile apărute în presa locală din România referitoare la o presupusă întâlnire a sa la Viena cu fostul premier Dacian Cioloş şi cu fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul-locotenent (r) Florian Coldea, infirmând acest episod.

3282 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV | Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu:"Nu m-am întâlnit la Viena cu domnii Cioloş şi Coldea. Este o aberaţie"

Mihai Răzvan Ungureanu: Nu m-am întâlnit la Viena cu domnii Cioloş şi Coldea. Este o aberaţie

”Nu m-am întâlnit la Viena cu domnii Cioloş şi Coldea. Este o aberaţie", a spus pentru MEDIAFAX Mihai Răzvan Ungureanu, fost director al Serviciului de Informaţii Externe şi fost prim-ministru.

Informaţia conform căreia Dacian Cioloş, Mihai Răzvan Ungureanu şi Florian Coldea au avut o întâlnire într-un local din Viena a apărut într-un ziar din Cluj-Napoca şi a fost preluată de alte publicaţii din România.

Fostul premier Dacian Cioloş a scris luni, într-o postare pe Facebook, că nu a mai fost în capitala austriacă "de vreo patru ani".

Mihai Răzvan Ungureanu, fost premier şi fost ministru de Externe a fost director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE) între 2007-2012 şi 2015-2016,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici