EXCLUSIV: Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase, de la etajul 2 al clădirii, fiind pentru prima dată după 2004 când acest spaţiu este din nou folosit de către un prim-ministru, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

1045 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase

Ponta şi-a instalat biroul din Palatul Victoria în fostul cabinet al lui Adrian Năstase (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Şeful Guvernului a avut deja o întâlnire în acest birou, înaintea şedinţei de marţi a Guvernului, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, iar ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază au securizat zona.

Biroul de la etajul 2 al Palatului Victoria a fost folosit ca spaţiu de lucru de către Adrian Năstase în 2001-2004, perioadă în care acesta a condus Guvernul.

Următorii premieri, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, au preferat ulterior să folosească un alt spaţiu de lucru, respectiv un birou de la primul etaj al clădirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici