EXCLUSIV - Udrea: Nu candidez ca prim-vicepreşedinte PDL, susţin un coleg din societatea civilă

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că deşi i s-a propus să candideze la funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii, va susţine pentru acestă poziţie "un coleg din societatea civilă", precizând că va candida pentru una din funcţiile de vicepreşedinte.

488 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Udrea: Nu candidez ca prim-vicepreşedinte PDL, susţin un coleg din societatea civilă

EXCLUSIV - Udrea: Nu candidez ca prim-vicepreşedinte PDL, susţin un coleg din societatea civilă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Colegii mei din partid mi-au propus să candidez la funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, dar ramân consecventă deciziei mele anterioare de a nu candida la aceasta funcţie. Candidez, aşa cum am declarat, la una dintre funcţiile de vicepreşedinte al PDL şi susţin pentru funcţia de prim-vicepreşedinte propusă de colegii mei candidatura unui coleg din societatea civilă", a declarat Udrea.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, că şi-a înscris candidatura la Convenţia Naţională a PDL pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului în echipa lui Emil Boc, arătând că militează pentru unitate, pragmatism şi politici adevărate de dreapta.

La Convenţia Naţională a PDL care se va desfăşura în 14 mai vor candida pentru funcţia de preşedinte al partidului actualul preşedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga şi deputatul Theodor Paleologu.

Elena Udrea şi Gheorghe Flutur sunt susţinători ai lui Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici