Fenechiu: Singura soluţie pentru România o reprezintă forţa oamenilor din stradă

Deputatul Relu Fenechiu (PNL) a declarat, luni seară, că singura soluţie pentru România o reprezintă forţa oamenilor din stradă, în condiţiile în care Traian Băsescu şi Emil Boc încearcă să ţină sub papuc pe oricine nu este de acord cu ei, adăugând că, deşi sună a incitare, îşi asumă ceea ce spune.

17 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Singura soluţie pentru România o reprezintă forţa oamenilor din stradă

Fenechiu: Singura soluţie pentru România o reprezintă forţa oamenilor din stradă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Relu Fenechiu a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că singura soluţie pentru România o reprezintă "forţa străzii", el motivând că Traian Băsescu şi Emil Boc încearcă să ţină sub papuc pe oricine nu este acord cu ei.

"Cred că singura soluţie pentru România este forţa străzii. Ceea ce se petrece în ultima perioadă este un circ fără pâine. Spun că unica soluţie este ieşirea oamenilor în stradă, pentru că Traian Băsescu şi Emil Boc vor acum să ţină sub papuc şi Parlamentul României. Ei vor să nu mai existe nimeni care să aibă altă poziţie", a precizat Fenechiu.

El a adăugat că moţiunea de cenzură care se va dezbate, marţi, în Parlament, are şanse minime să fie adoptată întrucât aleşii PDL, UDMR, UNPR şi cei independenţi au fost chemaţi la ordine, om cu om, şi li s-a dat tot ce au avut nevoie.

"E de domeniul fantasticului, dar azi (luni - n.r.) parlamentarilor puterii li s-au dat pixuri speciale cu mine de culori diferite, pentru ca ulterior să li se verifice votul. Nu se va întâmpla nimic mâine (marţi - n.r.), sunt sceptic că moţiunea va trece", a afirmat Fenechiu.

Întrebat dacă afirmaţia că singura soluţie o reprezintă ieşirea românilor în stradă nu poate fi considerată o incitare a oamenilor, Relu Fenechiu a răspuns: "Ba da, sună a incitare, dar îmi asum acest lucru".

"Dacă nu scăpăm acum de ei, ne vor termina ei pe toţi", a mai spus liderul liberal Relu Fenechiu.

Cele două Camere ale Parlamentului au programată, marţi dimineaţă, dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură a PSD. Conducerile reunite ale celor două Camere au decis, în 8 iunie, ca moţiunea de cenzură să fie citită la data de 9 iunie şi dezbătută şi votată pe 15 iunie, de la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici