Fifor, despre Negoiţă: Faptul că ieşi în public şi calci în picioare PSD nu e în regulă

Mihai Fifor a declarat că membri ai CEx au reacţionat faţă de faptul că Robert Negoiţă de luni de zile iese în spaţiul public şi „calcă în picioare” tot ceea ce înseamnă PSD, spunând că nu se poate să afirmi că „Guvernul e hoţ, e ticălos” sau premierul „e într-un fel sau altul”.

302 afișări
Imaginea articolului Fifor, despre Negoiţă: Faptul că ieşi în public şi calci în picioare PSD nu e în regulă

Fifor, despre Negoiţă: Faptul că ieşi în public şi calci în picioare PSD nu e în regulă

„Ce s-a întâmplat ieri în CEx au fost două sancţiuni. Una pentru colegul şi prietenul meu, recunosc, Robert Negoiţă. Suntem prieteni şi nu văd de ce nu am fi în continuare, dar nu poţi să îţi ataci la nesfârşit propriul partid, că nu se poate. Eu zic că au fost luni întregi în care Robert Negoiţă a atacat partidul din care face parte, pe bună dreptate, poate nu. Dar vino şi spune asta în partid. Faptul că ieşi în spaţiul public, că te duci la un post de televiziune şi calci în picioare tot ce înseamnă acest partid, din care faci parte, nu e în regulă. Colegii din CEx au reacţionat. Ştiţi ce au spus colegii? «Domnule dar până când? Că am tot tăcut». Guvernul e hoţ, e ticălos, prim-ministrul e într-un fel sau altul. Domnule, nu se poate aşa ceva. Şi colegii săi de organizaţie au propus această sancţionare. Nu l-a dat nimeni afară pe Robert Negoiţă. Au propus suspendarea pe 6 luni din membru de partid”, a declarat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3.

Referitor la Şerban Nicolae secretarul general al PSD a spus că acesta şi-a pierdut şi funcţia de preşedinte al Comisiei juridice, nu doar cea de lider al grupului PSD la Senat.

„Iar Şerban Nicolae o dată şi-a pierdut funcţia de preşedinte al Comisiei juridice şi e a doua oară când îşi pierde funcţia de lider de grup. Nu l-a dat nimeni afară. Nu l-a oprit nimeni niciodată cineva pe Şerban Nicolae să vorbească vreodată. Este colegul şi prietenul meu de grup, de Senat. Suntem de aproape 9 ani iată împreună în Senatul României. Deciziile sunt oficializate. Sunt decizii ale CEx aplicat de îndată. CEx a decis ca până la intrarea în sesiunea de toamnă, atunci când statutul spune că grupul senatorial îşi alege un lider, conducerea interimară a grupului a fost asumată de unul dintre viceliderii aprobaţi. E vorba de colegul meu senatorul Mazilu de la Mehedinţi”, a explicat Fifor.

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, să îl suspende din PSD pentru jumătate de an pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, iar pe Şerban Nicolae să îl schimbe din funcţia de lider al senatorilor PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici