Firea: Afirmaţia prin care Antonescu îl ameninţa pe Ponta că o să-l regrete pe Băsescu, inacceptabilă

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, marţi, că este inacceptabilă declaraţia prin care preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis lui Victor Ponta că o să-l regrete pe Traian Băsescu, ea arătând că în România în loc să se propună soluţii se proferează ameninţări la adresa ei şi a premierului.

226 afișări
Imaginea articolului Firea: Afirmaţia prin care Antonescu îl ameninţa pe Ponta că o să-l regrete pe Băsescu, inacceptabilă

Firea: Afirmaţia prin care Antonescu îl ameninţa pe Ponta că o să-l regrete pe Băsescu, inacceptabilă (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"Preşedintele PNL i-a transmis premierului «Ai să-l regreţi pe TTraian Băsescu. Este o declaraţie inacceptabilă. Ce-o să regretăm? Că nu o să ajungă preşedintele PNL preşedintele ţării? Ce-am putea regreta din timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu? Că s-au închis spitale, s-au tăiat salarii, s-au micşorat pensii, a crescut TVA. Nu o să regretăm niciodată. Ne bucurăm că nu o să avem un preşedinte care din nou să crească TVA, să taie salarii, pensii", a spus Firea, într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că în România este nevoie de oameni care-şi respectă cuvântul dat şi sunt "gentlemani", arătând că preşedintele PNL i-a abandonat şi pe cei care au votat. "În loc să se propună soluţii economice, sociale, se proferează ameninţări. Le ştiţi pe cele la adresa mea şi a familiei mele, acum vine şi preşedintele PNL cu ameninţări la premierul Victor Ponta şi ameninţând preşedintele PSD ne simţim cu toţii ameninţaţi, puşi la punct. Le transmit tuturor că cei care cred că vor transforma întreaga Românie într-o celulă se înşeală că vor reuşi. Nu vor reuşi să ne bage pe toţi acolo în această mare celulă. Vor mai rămâne afară măcar câţiva oameni cu principii care vor milita mai departe pentru români", a adăugat Gabriela Firea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: "Ai să-l regreţi pe Băsescu", explicând că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacte de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Liderul PSD Victor Ponta a afirmat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, se înşală atunci când îi transmite că îl va regreta pe Traian Băsescu dacă liberalul va ajunge şeful statului, Ponta spunând că nu îl va regreta niciodată pe actualul preşedinte, iar Antonescu nici nu va ajunge la Cotroceni.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la Deva, că atunci când a afirmat că Victor Ponta îl va regreta pe Traian Băsescu a spus acest lucru deoarece nu va intra în "cârdăşie" şi nu face pact de coabitare cu bandiţii, iar "dreptate până la capăt" înseamnă că cei care fură merg la puşcărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici