Firea anunţă că a semnat pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. „Un om ajuns primar prin fraudă”

  • Senatorul PSD Gabriela Firea a anunţat că a semnat miercuri pe listele pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1.
  • „Principalul motiv este dezinteresul faţă de cetăţeni”, spune Gabriela Firea.
669 afișări
Imaginea articolului Firea anunţă că a semnat pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. „Un om ajuns primar prin fraudă”

Firea anunţă că a semnat pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1

Senatorul PSD Gabriela Firea susţine că a tot aşteptat un anunţ oficial din partea anchetatorilor „privind frauda de la Sectorul 1”, dar că acest lucru se tot amână.

„E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1! Aşa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul faţă de cetăţeni! Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanţare pentru spitale, dezinteresul pentru şcoli, mizeria, mirosurile pestilenţiale, gropile, şobolanii, ţânţarii, parcurile abandonate, problemele cu apa caldă la centrala administrată de primaria sectorului 1. Un om ajuns primar prin fraudă care, în plus, îşi bate zilnic joc de bucureşteni, inventând diverse poveşti şi războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetăţenii sectorului 1”, a scris Firea pe Facebook.

Aceasta spune că are de peste 20 de ani buletin de Bucureşti - sectorul 1, dar că ce se întâmplă acum este fără precedent: „Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituţii publice, obiective turistice - Sectorul 1-, este în paragină!”.

Gabriela Firea îi îndeamnă pe locuitorii din Sectorul 1 să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului „incompetent şi cocotat în funcţie prin furt”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici