Firea: Cerem testare gratuită pentru toţi românii care sunt contacti direcţi sau indirecţi ai persoanelor bolnave de COVID

  • Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, cere testare gratuită pentru toţi românii care sunt contacti direcţi sau indirecţi: „Acum, la cerere, se testează doar contra cost. Nu este normal! Cu toţii plătesc asigurări”.
709 afișări
Imaginea articolului Firea: Cerem testare gratuită pentru toţi românii care sunt contacti direcţi sau indirecţi ai persoanelor bolnave de COVID

Firea: Cerem testare gratuită pentru toţi românii care sunt contacti direcţi sau indirecţi

„Cerem testare gratuită pentru toţi românii care sunt contacti direcţi sau indirecţi. Acum, la cerere, se testează doar contra cost. Nu este normal! Cu toţii plătesc asigurări! Programul gratuit de testare pe care l-am implementat în Bucureşti să fie extins de către guvern în toată ţară. Solicităm un Pact pentru sănătate absolut necesar pentru a ieşi cu bine din pandemie”, scrie pe Facebook, Gabriela Firea.

Aceasta afirmă că singură soluţie corectă este asumarea acestui pact pentru sănătate, care să le să garanteze românilor că indiferent de cine va veni la conducerea ţării, viaţa românilor, sănătatea lor, vor fi prioritate absolută.

„Refuzul acestui pact, încremenirea în poziţia unui simplu agent electoral al PNL, înseamnă că Iohannis are mâinile pătate cu sângele celor peste 9 mii de români morţi de COVID”, adaugă Firea.

Cerem testare gratuita pentru toti românii care sunt contacti directi sau indirecti. Acum, la cerere, se testeaza doar...

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici