Firea, despre faptul că nu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: O restartare

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei”, afirmă Gabriela Firea despre faptul că PSD-PNL a ales să susţină alt candidat la PMB.

744 afișări
Imaginea articolului Firea, despre faptul că nu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: O restartare

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliţie. După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la Bucureşti, social-democraţi, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, şi să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, spune la Antena 3 Gabriela Firea.

Ea spune că nu i s-au pus „neapărat” piedici.

„Ca orice om, am şi eu şi fani, şi oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoţia e foarte importantă. Se iau decizii bazate pe calcule şi pe ecuaţii politice, dar se iau unele decizii şi cu o comăonentă emopţională. Până la urmă, asta e decizia şi nu sunt un om al lamentărilor”, adaugă Firea.

Întrebată dacă a simţit că a fost trădată, ea spune: „Au fost momente în care cred că nu am meritat anumite declaraţii, anumite atitudini, anumite luări de poziţie, insinuări”.

De asemenea, Gabriela Firea afirmă că va face campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei este managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici