Firea: Fifor a întrebat BP reunite dacă raportul pe Nana merge la plen sau la organele de cercetare

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că preşedintele Comisiei Călăraşi, Mihai Fifor, a transmis Birourilor Permanente reunite o scrisoare în care întreabă dacă această comisie trebuie să trimită raportul finalizat către plen sau căre organele de cercetare.

536 afișări
Imaginea articolului Firea: Fifor a întrebat BP reunite dacă raportul pe Nana merge la plen sau la organele de cercetare

Senatorul PSD Gabriela Firea (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Întrebată în legătură cu situaţia Comisiei Călăraşi, Gabriela Firea a precizat că Mihai Fifor a transmis Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului o scrisoare în care cere precizări privitoare la activitatea acestei comisii.

"Raportul Comisiei este finalizat în acest moment. Dacă va fi pus la Birourile Permanente reunite, acestea îl vor transmite în plen pentru a fi citit şi dezbătut, sau Birourile Permanente reunite îl transmit direct organelor de cercetare penală", a explicat Firea.

Ea a arătat că toate documentele Comisiei au fost deja numerotate, ştampilate, arhivate şi vor fi predate ca atare, adăugând că acestea sunt în acest moment sigilate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici