Firea le mulţumeşte celor care au votat în Capitală, în special celor care au pus ştampila pe Dăncilă

Primarul general Gabriela Firea le-a mulţumit, luni, românilor care au votat la alegerile prezidenţiale în Bucureşti şi, în special celor care au ales-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD. „Avem cu aproape 10 mii de voturi mai mult decât la alegerile europarlamentare”, spune Firea.

894 afișări
Imaginea articolului Firea le mulţumeşte celor care au votat în Capitală, în special celor care au pus ştampila pe Dăncilă

Firea le mulţumeşte celor care au votat în Capitală, în special celor care au pus ştampila pe Dăncilă

Gabriela Firea a postat, luni, pe Facebook, un mesaj în care le mulţumeşte tuturor celor care au votat duminică la alegerile prezidenţiale şi, în special, celor care au votat Viorica Dăncilă, candidatul PSD.

„Le mulţumesc tuturor românilor, din Bucureşti dar şi din toată ţara, care au votat ieri în Capitală. Un gând special pentru cei peste 163 de mii de oameni care au ales cu inima şi au votat-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD. Se află printre ei şi tineri, şi persoane active, informate, pentru care rezultatele bunei guvernări a PSD şi străduinţele noastre la nivel local au contat mai mult decât propaganda adversarilor noştri. Avem cu aproape 10 mii de voturi mai mult decât la alegerile europarlamentare”, a scris Firea pe Facebook.

Potrivit datelor furnizate de AEP, după centralizarea a 18.748 secţii votare, ceea ce înseamnă 8.686.619 voturi (100%), pe primul loc se clasează Klaus Iohannis cu 36,65%, urmat de Viorica Dăncilă cu 23,79%, cei doi urmând să se întâlnească în turul 2 al alegerilor.

Taguri:
firea,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici