Florin Cîţu a discutat cu Dan Barna pentru bugetul Capitalei: Soluţia de compromis e să îl avem cât mai repede

  • Soluţia de compromis este aceea de a avea un buget al Capitalei cât mai repede, a spus, miercuri, premierul Florin Cîţu, despre situaţia din Bucureşti, unde consilierii USR au votat împotriva proiectului de buget.
  • Cîţu a spus că a discutat cu preşedintele USR, Dan Barna, despre acest aspect.
180 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu a discutat cu Dan Barna pentru bugetul Capitalei: Soluţia de compromis e să îl avem cât mai repede

Florin Cîţu a discutat cu Dan Barna pentru bugetul Capitalei: Soluţia de compromis e să îl avem cât mai repede

Discuţiile despre bugetul Capitalei dintre Florin Cîţu şi Dan Barna nu s-au purtat în şedinţa coaliţiei, a spus premierul.

„Nu am discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei. Am discutat cu domnul preşedinte Barna şi vom media dacă este nevoie”, a spus Florin Cîţu.

Acesta a precizat că nu trebuie să se ajungă în situaţia în care Capitala să ceară bani de la bugetul de stat.

„E important să avem un buget la Bucureşti, pentru că orice întârziere a bugetului municipiului Bucureşti însemnă întârzieri de investiţii, întârzieri de facturi care se vor întoarce apoi şi nu vreau să ajungem să cerem bani de la bugetul de stat”, a afirmat premierul.

Întrebat de jurnalişti care ar fi soluţia de compromis, Cîţu a răspuns: „Soluţia de compromis este să avem un buget cât mai repede. Este nevoie să deblocăm această situaţie cât mai repede pentru că un Bucureşti fără buget înseamnă probleme pentru toată lumea”.

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 14 abţineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicuşor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici