Florin Cîţu, despre o posibilă candidatură la preşedinţia PNL: Opinia lui Boc mă onorează şi responsabilizează

  • Florin Cîţu a afirmat că opinia lui Emil Boc, care a anunţat că îl susţine la conducerea PNL, îl onorează şi îl responsabilizează.
  • Premierul a precizat că va discuta despre o posibilă candidatură atunci când va exista un calendar pentru congres.
  • Cîţu a mai declarat că organizarea congresului depinde de succesul campaniei de vaccinare.
255 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre o posibilă candidatură la preşedinţia PNL: Opinia lui Boc mă onorează şi responsabilizează

Florin Cîţu, despre o posibilă candidatură la preşedinţia PNL: Opinia lui Boc mă onorează şi responsabilizează

Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă dacă va candida la alegerile pentru conducerea PNL, după ce mai mulţi lideri ai partidului, printre care şi Emil Boc, şi-au anunţat susţinerea pentru actualul premier.

„Opinia domnului astăzi primar, fost preşedinte de partid, fost premier, este una care mă onorează şi bineînţeles mă responsabilizează, dar vom discuta despre acest lucru atunci când vom avea un calendar pentru congres”, a spus Florin Cîţu.

Acesta a atras atenţia că organizarea unui congres depinde de succesul campaniei de vaccinare.

„Dacă PNL vrea să aibă congres anul acesta trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toţi primarii PNL trebuie să se implice”, a mai spus şeful Guvernului.

„Florin Cîţu a preluat ştafeta de premier şi confirmă în fiecare zi. Acesta este avantajul PNL, că are oameni care pot prelua ştafeta şi pot merge mai departe. Florin Cîţu este viitorul, din punctul meu de vedere. Voi susţine o echipă care să ducă România la nivelul următor. Cîţu are multe argumente care conving că poate duce şi partidul şi România spre Europa”, a declarat Boc, la Digi24.

Şi preşedintele PNL Ludovic Orban a fost întrebat sâmbătă de jurnalişti care este părerea lui după ce unii lideri liberali din ţară şi-au exprimat susţinerea pentru Florin Cîţu la postul de preşedinte al partidului.

„Nu poţi sprijini un candidat care nu şi-a anunţat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democraţiei în PNL, care nu înseamnă numai desfăşurarea congresului şi alegerea preşedintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizaţie locală, înseamnă conferinţe judeţene şi abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aş putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL şi, în general, al ţării”, a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.

CITEŞTE AICI: Ludovic Orban, iritat de întrebările privind o eventuală candidatură a lui Cîţu la şefia PNL

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici