Florin Cîţu: Nu există nicio flexibilizare a mandatului premierului desemnat

  • Nu există nicio flexibilizare a mandatului premierului desemnat, declară preşedintele PNL, Florin Cîţu.
  • Continuă discuţiile pentru un Guvern minoritar PNL - UDMR, spune acesta.
1374 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Nu există nicio flexibilizare a mandatului premierului desemnat

Florin Cîţu: Nu există nicio flexibilizare a mandatului premierului desemnat

Întrebat cum a decurs întâlnirea cu Klaus Iohannis şi cum s-a flexibilizat mandatul premierului desemnat, Florin Cîţu a răspuns că nu există nicio flexibilizare a mandatului.

„Nu ştiu de ce întâlnire vorbiţi dumneavoastră. Dacă exista o flexibilizare se putea face doar în BPN, nu a existat niciun BPN, deci rămânem aşa cum am stabilit”, spune liderul liberal.

Cîţu a adăugat că vor continua discuţiile pentru formarea guvernului: „Ne gândim şi vom continua discuţiile atât cu USR, cât şi cu ceilalţi parlamentari din Parlamentul României pentru a vedea care sunt condiţiile în care ar putea susţine un guvern minoritar".

Până în acest moment, PNL are mandat pentru un guvern minoritar, spune Cîţu, care face un apel la responsabilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici