Flutur va fi şeful campaniei electorale a PDL şi a lui Băsescu

Vicepreşedintele PDL Gheorge Flutur va fi directorul campaniei electorale PDL pentru alegerile prezidenţiale şi al campaniei lui Traian Băsescu, a declarat, vineri, deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan.

83 afișări
Imaginea articolului Flutur va fi şeful campaniei electorale a PDL şi a lui Băsescu

Flutur va fi şeful campaniei electorale a PDL şi a lui Băsescu (Imagine:Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Gheorghe Flutur va fi şeful campaniei electorale a candidatului din partea PDL, Traian Băsescu. Traian Băsescu va candida din partea PDL sau va fi susţinut de PDL, iar Gheorghe Flutur va fi şeful campaniei electorale", a spus Bălan.

El a menţionat s-a ajuns la această decizie în condiţiile în care Vasile Blaga, care până acum a condus toate campaniile electorale ale PDL, este ministru interimar al Administraţiei şi Internelor şi nu se mai poate ocupa de campania electorală.

Ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că va asigura organizarea de alegeri prezidenţiale "libere şi corecte", reluând afimaţia potrivit căreia nu va conduce campania lui Traian Băsescu şi nu va face parte din staff-ul PDL. Blaga a mai spus că nu va modifica niciun act iniţiat deja de Minister legat de alegeri.

Blaga anunţase şi joi că nu va mai conduce campania electorală a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici