Flutur: Victor Ponta este avocatul teribil al urmaşilor mătuşii Tamara

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, că, din păcate, în PDL sunt şi "uscături", dar partidul nu este avocatul celor fără de lege aşa cum este cazul PSD, unde Victor Ponta este "avocatul teribil al urmaşilor mătuşii Tamara".

379 afișări
Imaginea articolului Flutur: Victor Ponta este avocatul teribil al urmaşilor mătuşii Tamara

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Flutur a spus, la Consiliul de Coordonare Local al PDL Suceava, că membrii organizaţiei trebuie să fie corecţi, oneşti şi "să-şi vadă de treabă", arătând că sunt totuşi "unele uscături" în partid, care însă sunt date afară, în timp ce PSD "se adună cu sutele" în jurul celor acuzaţi.

"Vedem că nepoţii mătuşii Tamara s-au ascuns sub fusta Parlamentului şi nu se predau", a spus Flutur.

El a adăugat că preşedintele PSD, Victor Ponta, anunţă că va face "nu ştiu ce" când va ajunge la putere, dar este "avocatul teribil al urmaşilor mătuşii Tamara", întrucât încearcă să acopere acuzaţiile aduse membrilor PSD "pentru că miroase a prescriere şi pentru că lumea uită".

Gheorghe Flutur a afirmat că PDL nu este avocatul celor fără de lege, precizând că acum se vede foarte bine că indiferent de poziţiile ocupate de membri ai partidului, justiţia îşi face datoria.

"Din păcate sunt şi uscături şi suportăm costul politic", a spus Flutur.

La rândul său, secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că în PDL "cine încalcă legea e pe cont propriu".

"Politicul aflat la putere nu mai ţine în braţe pe nimeni. Cine încalcă legea e pe cont propriu", a spus Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici