Flutur: Vrem să deschidem mult mai mult partidul către tineri. La alegeri a fost revoluţia tinerilor

Secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că doreşte ca PNL să fie mult mai deschis spre tineri care să vină cu mai multă iniţiativă, apreciind că la alegerile prezidenţiale a fost "o revoluţie a tinerilor la vot".

502 afișări
Imaginea articolului Flutur: Vrem să deschidem mult mai mult partidul către tineri. La alegeri a fost revoluţia tinerilor

Gheorghe Flutur (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"A fost o revoluţie a tinerilor prin vot şi la vot. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva", a spus Flutur.

El a arătat că nu a estimat nimeni că la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale va fi o prezenţă "uriaşă" la vot şi mai ales a tinerilor.

"În calitate de secretar general al PNL, doresc să deschidem mult mai mult partidul tinerilor şi le adresez rugămintea să vină să facă politică. Se poate face politică într-un partid normal, într-un partid democratic, într-un partid în care poţi să-ţi spui părerea şi să ai altă părere decât alţii, într-un partid în care avem nevoie de foarte multă creativitate", a spus Flutur.

El a arătat că, dacă partidele nu sunt pregătite, vor fi luate pe nepregătite de "era internetului" şi a celor care lucrează pe internet.

"Avem nevoie de iniţiativă, sânge proaspăt şi multă iniţiativă", a spus Flutur.

El a mai declarat că cei care au deja mai mulţi ani petrecuţi în politică sunt conştienţi că trebuie să încurajeze şi să formeze o generaţie care trebuie să le ia locul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici