Fostul preşedinte PNL Sector 1: Sper că acele capete înfierbântate se vor concentra de acum pe soluţiile pentru societate

Fostul preşedinte al filialei PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că decizia conducerii partidului privind înlăturarea sa din funcţie nu îl afectează neapărat personal decât în măsura în care afectează interesele PNL.

538 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte PNL Sector 1: Sper că acele capete înfierbântate se vor concentra de acum pe soluţiile pentru societate

Vlad Moisescu (Imagine: cdep.ro)

"Mă tem că decizia de azi nu este bună pentru noi în perspectiva bătăliei care ne aşteaptă şi, din păcate, în loc să ne concentrăm asupra ofertei USL pentru români, ne ocupăm cu războaie politicianiste şi răfuieli interne. Le promitem românilor că suntem oamenii care-i unesc, nu-i dezbină şi dezbinăm cel mai vechi partid din România. Vorbim de oi şi de Gigi Becali în loc să vorbim de economie şi de locuri de muncă", a spus el.

Acesta a menţionat că nu s-a născut preşedinte de filială şi că singura sa calitate politică reală este de membru PNL din februarie 1990.

"Am început lipind afişe în campania electorală din 1990 a domnului Radu Câmpeanu şi apoi am ajuns din 2001 să conducem cea mai puternică filială din ţară, timp de 11 ani. Nu am vânat funcţii guvernamentale sau funcţii în partid pentru că nu am dorit să ies în faţă", a ţinut să precizeze Moisescu.

Potrivit afirmaţiilor sale, capetele înfierbântate care au decapitat conducerea filialei PNL Sector 1 ar trebui să se concentreze mai mult asupra soluţiilor pentru societatea românească.

"Sper că acele capete înfierbântate de la vârful partidului au obţinut satisfacţie prin decapitarea filialei PNL Sector 1 şi că se vor concentra de acum încolo asupra soluţiilor pentru societatea românească", a spus Vlad Moisescu.

"Voi merge alături de candidaţii Sectorului 1 pentru a pune umărul la victoria lor. (...) Ne vom face datoria faţă de candidaţii noştrii, faţă de români, prin susţinerea candidaţilor noştri şi a soluţiilor USL", a adăugat liberalul.

Liderul fililalei PNL Sectorul 1, Vlad Moisescu, a fost demis, vineri, în şedinţa CNEx al partidului, fiind înregistrate 42 de voturi "pentru", 15 "împotrivă" şi un vot anulat. De asemenea, Biroul organizaţiei a fost dizolvat.

Conducerea PNL Sector 1 este preluată interimar de Eugen Nicolăescu, acesta fiind şi preşedintele Consiliului de Coordonare pe Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici