Fostul senator PSD Ion Moraru va prelua şefia Secretariatului General al Guvernului

Şefia Secretariatului General al Guvernului va fi preluată de către fostul senator PSD Ion Moraru, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.

617 afișări
Imaginea articolului Fostul senator PSD Ion Moraru va prelua şefia Secretariatului General al Guvernului

Fostul senator PSD Ion Moraru va prelua şefia Secretariatului General al Guvernului (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Ion Moraru, senator PSD în legislatura 2004-2008, a fost numit, prin decizia fostului premier Emil Boc, la finele anului 2008, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (SGG), instituţie în care a mai lucrat pe acelaşi post în perioada 2001-2004, în Guvernul condus de Adrian Năstase.

El era, la acea dată, acţionar la firma Bucharest Arena, care a cumpărat în 2007 Palatul Ştirbey cu 9 milioane euro.

Sursele menţionate au precizat că Ion Moraru va prelua şefia SGG în Cabinetul Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici