Video Funeriu: La Convenţie va câştiga sufletul şi raţiunea PDL, adică Emil Boc - VIDEO

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, vineri, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că la alegerile pentru funcţia de preşedinte al partidului, care vor avea loc la Convenţia din acest sfârşit de săptămână, va câştiga "sufletul şi raţiunea PDL", adică Emil Boc.

366 afișări

Întrebat cine va câştiga funcţia de preşedinte al PDL, Daniel Funeriu a răspuns: "Va câştiga sufletul şi raţiunea PDL, adică Emil Boc".

El a mai spus că importantă este echipa care va conduce partidul, precizând că grupul care îl are în frunte pe Emil Boc a demonstrat că poate conduce în interesul ţării şi al formaţiunii.

Daniel Funeriu a ţinut să dea asigurări că nu există niciun blat între cei trei candidaţi la funcţia supremă în PDL şi că niciunul dintre aceştia nu se va retrage din cursă.

Ministrul a mai precizat că acuzaţiile la adresa taberei conduse de Vasile Blaga privind relaţiile cu opoziţia au venit în urma unor declaraţii ale USL, liderii acestei Uniuni afirmând că îl preferă pe fostul ministrul de Interne în fruntea PDL.

De asemenea, Funeriu s-a arătat convins de necesitatea continuării relaţiilor dintre şeful statului şi PDL. Ministrul a spus că preşedintele Traian Băsescu este îndreptăţit să critice PDL, partid la guvernare, pentru că se află în postura celui pus să cunoască şi să apere interesul naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici