Gabriel Pascu, eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Cristian Gabriel Pascu a fost eliberat miercuri din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, potrivit unei decizii a premierului Marcel Ciolacu, publicată în Monitorul Oficial.

1377 afișări
Imaginea articolului Gabriel Pascu, eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Sursa foto: Facebook/Cristi Pascu

Cristian Gabriel Pascu se eliberează din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc”, potrivit unei decizii semnată de premierul marcel Ciolacu puvblicată în Monitorul Oficial.

Cristian-Gabriel Pascu a fost numit luni în funcţia de vicepreşedinte la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Propunerea a venit de la Ministerul de Finanţe, condus de Marcel Boloş de la PNL.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) este instituţia care reglementează şi arbitrează piaţa păcănelelor şi a pariurilor online. Este o piaţă estimată la câteva miliarde de euro anual.

Cristian-Gabriel Pascu nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc. CV-ul arată că a activat în cea mai mare parte a carierei în sectorul frizeriilor. A apărut constant în presa de cancan. În CV este menţionat şi postul de prezentator la o televiziune axată pe emisiuni de divertisment.

Din 2020 este şi consilier local în Sectorul 6 Bucureşti, în echipa primarului PNL Ciprian Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici