Gabriela Firea şi-a recunoscut înfrângerea şi a găsit şi vinovaţii pentru eşecul la Bucureşti: apa caldă şi Victor Ponta

  • Gabriela Firea şi-a recunoscut înfrângerea în alegeri
  • Firea acuză CET-urile şi pe Victor Ponta de diferenţa de 5% între ea şi Nicuşor Dan
  • Marcel Ciolacu vrea ca Gabriela Firea să candideze la parlamentare
7165 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea şi-a recunoscut înfrângerea şi a găsit şi vinovaţii pentru eşecul la Bucureşti: apa caldă şi Victor Ponta

Gabriela Firea şi-a recunoscut înfrângerea şi a găsit şi vinovaţii pentru eşecul la Bucureşti: apa caldă şi Victor Ponta

Gabriela Firea şi-a recunoscut înfrângerea la alegeri. Îmbrăcată în aceleaşi haine din noaptea alegerilor, Firea a avut ultima sa intervenţie din fotoliul de primar al capitalei. Fostul primar nu are ce să-şi reproşeze pentru cei patru ani în care a condus Bucureştiul.

Diferenţa de 5 la sută între ea şi Nicuşor Dan, Gabriela Firea o pune pe seama ”apei calde” şi voalat, a fostului ei coleg Victor Ponta, care a avut propriul candidat la alegerile din capitală.

„Ministerul Energiei, deci de guvern. Au ţinut în revizie aceste CET-uri sau au livrat la presiune mică sau cantitate insuficientă numai pentru ai întoarce pe bucureşteni împotriva mea. 

Centru-stânga nu s-a reuşit această coagulare a forţelor. Am fost dezbinaţi şi nu din vina mea. De la inamici accepţi mai uşor anumite critici. Atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate, ştiţi cum se spune ”cuţitul înfipt în spate”, e mai dureros. 

Rezultatele pe votul politic dat pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti arată că Gabriela Firea, alături de încă alţi 20 de candidaţi de pe lista PSD, poate fi consilier general al muncipiului Bucureşti. Totuşi, PSD ar fi în opoziţie în următorii patru ani. USR-PLUS, cu 26,7% şi PNL, cu 19,37%, pot forma o majoritate în viitorul Consiliu General. Marcel Ciolacu o invită pe Gabriela Firea să rămână ”în linia întâi a Partidului Social Democrat”, a afirmat Gabriela Firea. 

 

HARTA CONSILIUL GENERAL BUCUREŞTI

PSD – 21 consilieri

USR PLUS + PNL – 29 consilieri

PMP – 5 consilieri

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici