Gavrilescu spune că moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună PNL nu va trece

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, afirmă că moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună PNL nu va trece din cauză că formaţiunea nu deţine majoritatea în Parlament, adăugând că actuala guvernare, prin măsurile luate, "a reparat toate nedreptăţile făcute de alt guvern".

95 afișări
Imaginea articolului Gavrilescu spune că moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună PNL nu va trece

Gavrilescu spune că moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună PNL nu va trece (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Moţiunea nu va trece; eu vă spun ca un om care sunt politician şi parlamentar vechi şi care am stat în Opoziţie patru ani cu un guvern PDL Boc, actual PNL, pentru că ei, PDL, conduc PNL-ul actual, că nu va trece. O dată pentru că nu au majoritate; doi pentru că ce să spui despre un guvern care a reparat toate nedreptăţile făcute de alt guvern. Ce să spui unui guvern care aduce un aport bun fiecărui cetăţean, când creşti pensiile şi salariile, când vii şi scazi TVA-ul şi atunci buzunarul cetăţeanului este mai puţin afectat, care se gândeşte cum să reabiliteze o funcţie extrem de importantă, cea de funcţionar public, care a fost terfelită şi arucată în derizoriu? Deci, ce să-i spui unui guvern care are o altă viziune, care abordează altfel problemele, care ştie să comunice cu Parlamentul şi nu-l pune într-o umbră şi nu-l aruncă în derizoriu? Pot să depună multe moţiuni până în 2016", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PLR Galaţi, Graţiela Gavrilescu, citată de corespondentul MEDIAFAX..

Ea a adăugat că, dacă iniţiatorii moţiunii se gândesc ca în aceasta să cuprindă şi probleme de mediu, "este dreptul lor".

"Moţiunea de cenzură, atunci când este scrisă, atacă toate domeniile de activitate ale Guvernului. Ministerul Mediului, prin activitatea pe care a început-o cu toate aceste controale în ţară, la nivel de diferite societăţi, persoane, de alte lucruri care nu respectă legea sau sunt pe lângă lege, a început să deranjeze. Dar dacă se gândesc ca în moţiunea de cenzură să prindă şi probleme de mediu pot să o facă, este dreptul lor", a spus ministrul Mediului.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Toma Petcu, şi secretarul de stat la Ministerul Mediului Pasztor Sandor s-au aflat, joi, la Galaţi, pentru participa la o întâlnire regională pe probleme de mediu.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga declara că liberalii urmează să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta în prima parte a lunii iunie, menţionând că reprezentanţii acestui partid se gândesc la o temă "care va fi de nerefuzat", indiferent de zona politică din care provin parlamentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici