Geoană despre referirile la soacra sa în cazul Voicu: Minciuni şi făcături de tip presă portocalie

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat, miercuri, că referirile la soacra sa în cazul senatorului PSD Cătălin Voicu apărute în presă, reprezintă "minciuni şi făcături de tip presă portocalie", el recomandând să nu se citească presa portocalie, întrucât "face rău la ficat".

14 afișări
Imaginea articolului Geoană despre referirile la soacra sa în cazul Voicu: Minciuni şi făcături de tip presă portocalie

Geoană despre referirile la soacra sa în cazul Voicu: Minciuni şi făcături de tip presă portocalie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează referirile la soacra sa în cazul senatorului PSD Cătălin Voicu apărute în presă, Geoană a răspuns: "Nu e nicio stenogramă, sunt minciuni şi făcături de tip presă portocalie. Vă recomand să nu citiţi presă portocalie, pentru că face rău la ficat".

"Evenimentul Zilei" scrie, miercuri, citând surse politice, că Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoană, se află printre cei care au apelat la "serviciile" lui Voicu, în dosarul în legătură cu modul în care aceasta şi-a obţinut titlul de revoluţionar. Conform cotidianului citat, surse din PSD susţin că, în urma ajutorului, Margareta Costea i-ar fi promis lui Voicu că îl sprijină, pe lângă Mircea Geoană, pentru a ajunge ministru de Interne.

Senatorul PSD a recunoscut că el şi Margareta Costea se cunosc, dar a negat că ar fi intervenit pentru ea, mai scrie "Evenimentul Zilei".

La rândul său, Margareta Costea, mama Mihaelei Geoană, a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, că dosarul privind certificatul său de revoluţionar a fost închis în urmă cu patru ani, când nu îl cunoştea pe Voicu.

"Circul legat de dosarul meu s-a încheiat în 2006, când nici nu ştiam că există cetăţeanul, generalul domn Voicu. Nu cunosc nimic despre alt subiect. Ar fi cazul să fiu lăsată în pace, am fost prea mult amestecată în subiecte în care nu aveam nicio legătură. Nu mai am niciun dosar", a declarat Margareta Costea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici