Geoană: Doar o ninsoare care paralizează România ar putea amâna Congresul

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, joi, la Craiova, că doar o zăpadă care să "paralizeze" România ar mai putea duce la amânarea Congresului de alegeri al formaţiunii social-democrate, programat în 20 februarie.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană: Doar o ninsoare care paralizează România ar putea amâna Congresul

Geoană: Doar o ninsoare care paralizează România ar putea amâna Congresul (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Congresul de alegeri al PSD va avea loc în 20 februarie, aşa cum a fost stabilit, condiţiile meteo nefiind luate în calcul pentru o eventuală amânare a lor, doar în cazul în care vine o ninsoare care "paralizează România".

"Rămânem pe data de 20 februarie pentru Congres. Nu cred că vor fi condiţii meteo atât de dramatice încât să ne împiedice peste zece zile să avem un congres bine rânduit. Cred că ar fi o greşeală să amânăm. Dacă vine vreo zăpadă care să paralizeze România şi nu putem să-l facem, este altceva. Organizarea congresului a început şi cred că pe 20 februarie trebuie să tragem linie şi să mergem mai departe", a declarat Mircea Geoană.

Întrebat dacă apreciază că în PSD s-a creat un curent care şi-ar dori amânarea organizării congresului de alegeri, Geoană a spus: "În acest moment o majoritate zdrobitoare, în Comitetul Executiv Naţional, a decis 20 februarie. Au fost şi colegi care au spus să facem congresul la termen, la sfârşitul lui 2010. Dar eu cred că este bine să întrerupem această opinie în contradictoriu, să ne aşezăm cu o echipă de conducere, cu un program politic şi să ne întoarcem la treburile noastre de partid".

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că vremea nefavorabilă ar putea impune amânarea Congresului PSD, programat să aibă loc pe 20 februarie, întrucât au apărut o serie de probleme în desfăşurarea Conferinţelor Judeţene, unele dintre acestea fiind, la rândul lor, amânate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici