Geoană: Eu nu-i spun lui Păunescu că e mogulul lui Băsescu

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, luni, la Antena 3, că nu-i va spune omului de afaceri George Constantin Păunescu, "ale cărui televiziuni îl sprijină în mod evident pe Traian Băsescu", că este mogulul acestuia, întrucât nu doreşte să demonizeze şi să creeze ţinte false.

23 afișări
Imaginea articolului Geoană: Eu nu-i spun lui Păunescu că e mogulul lui Băsescu

Geoană: Eu nu-i spun lui Păunescu că e mogulul lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca preşedinte al României, vor fi multe lucruri care or să mă deranjeze. Eu nu am să mă apuc să spun de George Constantin Păunescu, care a avut o viaţă economică destul de agitată în aceşti ani şi ale cărui televiziuni îl sprijină în mod evident pe Traian Băsescu, că este vreun mogul de undeva", a spus Geoană.

El a arătat că nu doreşte să afirme public că Păunescu este mogulul lui Băsescu pentru că nu doreşte să demonizeze sau să creeze ţinte false.

"N-o să mă apuc să-i spun în piaţa publică: «domnule Păunescu, eşti mogului lui Băsescu». De ce? Pentru ce? Să demonizăm? Să creăm ţinte false? Nu asta mă interesează", a subliniat Geoană.

El a adăugat că George Constantin Păunescu este, până una-alta, un om care are un anumit depozit de experienţă economică, cu care s-a sfătuit la Braşov, la o întâlnire cu oamenii din industria românească, unde a participat şi omul de afaceri.

"Proba supremă pentru un preşedinte - şi este proba la care Băsescu este repetent, nu corigent - este că în ziua în care ajungi preşedinte eşti preşedintele tuturor românilor, mai ales preşedintele celor care nu te-au votat. Pe aceia trebuie să-i respecţi mai mult", a subliniat Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit în numeroase ocazii despre "moguli" de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici