Video Geoană: Îl rog pe Traian Băsescu să nu recurgă la atacuri la persoană

Prezidenţiabilul Mircea Geoană a susţinut, joi seara, în declaraţia sa de la începutul dezbaterii electorale, că are proiecte pentru România, ţinând să-l roage pe Traian Băsescu să nu apeleze la atacuri la persoană aşa cum a făcut în campanie.

18 afișări

"Sper ca în această seară domnul Băsescu să nu apeleze la mijloace şi la atacuri personale şi la modul în care şi-a conceput această campanie pe minciună şi atacuri la familie, să-l îndemn să demonstreze României întregi că suntem capabili să confruntăm două viziuni", a susţinut Mircea Geoană.

El a vorbit despre proiectele sale pentru România.

"Aş vrea să ardesez un mesaj către dragii mei compatrioţi: mai sunt trei zile până când dumneavoastră veţi alege viitorul preşedinte al României, într-un moment greu politic, economic, social. De modul în care vom alege şi veţi alege conducătorul ţării vor depinde atât viziunea de dezvoltare a ţării, proiectele de dezvoltare şi ăn cele din umră viţa fiecăruia dintre noi. Sunt un om care a venit în această campanie cu o viziune despre România cu un proiect despre dezvoltarea ţării noastre. Am demonstrat de fiecare dată că sunt un om care ştiu să-i unesc pe români şi am demonstrat inclusiv în campanie că înţeleg să păstrez un ton pozitiv şi o abordare constructivă inclusiv în dialogul cu contracandidaţii mei", a spus Geoană.

El a adăugat că vorbeşte "de o singură Românie, nu de un slogan electoral, o Românie care trebuie să-şi stabilească şansa unui început".

"Cred cu tărie că împreună trebuie să redefinim modul în care funcţionează economia acestei ţări şi să putem să avem în sfârşit un model economci şi de de creştere economică care să nu mai depindă de speculaţiile imobiliare de credit cu buletinul sau de hazardul pieţelor internaţionale. Cred cu tărie că avem nevoie de un nou model social, pentru că la 20 de ani de la Revoluţie prea multă lume se zbate în sărăcie. Am de asemenea un proiect pentru ieşirea din criză împreună cu majoritatea pe care am creat-o cu colegii şi partenerii noştri liberali. Sunt garanţia faptului că va reveni în România stabilitatea politică. Am un proiect pentru o Românie care întradevăr să devină o forţă în europa", a adăugat Geoană.

El a subliniat că a putut demonstra că poate coagula în jurul său forţe politice şi lideri atât de diverşi, "care au fost adversari ireconciliabili timp de 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici