Geoană: Împreună am învins, e şi victoria lui Crin, e o noapte frumoasă pentru democraţie

Candidatul PSD Mircea Geoană a declarat, duminică seară, după ce exit-poll-urile l-au dat câştigător în cursa pentru Cotroceni, că e o noapte frumoasă pentru democraţie, că e o victorie muncită, e şi victoria lui Crin Antonescu în aceeaşi măsură, mulţumind şi liberalilor.

31 afișări
Imaginea articolului Geoană: Împreună am învins, e şi victoria lui Crin, e o noapte frumoasă pentru democraţie

Geoană: Împreună am învins, e şi victoria lui Crin, e o noapte frumoasă pentru democraţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o noapte frumoasă pentru democraţie, o victorie muncită şi vă mulţumesc celor care mi-aţi acordat încrederea, celor care şi-au pus încrederea înmine, colegilor de partid, staff-ului şi în primul rând lui Crin Antonescu şi prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură este victoria mea", a spus liderul PSD.

El a apreciat că ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni depăşeşte o coaliţie, o alianţă şi este o prietenie.

"Victoria noastră e victoria normalităţii, e victoria tuturor cetăţenilor României care îşi doresc o viaţă mai bună", a afirmat Geoană.

Mircea Geoană a mai declarat că în câteva zi va fi format Guvernul Iohannis, care se va baza pe o coaliţie puternică şi pe un program puternic anticriză.

"De azi sunt preşedintele tuturor românilor şi îi voi trata cu egal respect. Încheiem 20 de ani de perioadă post-comunistă. Încheiem perioada de tranziţie. De mâine, ne ducem spre Europa", a precizat Mircea Geoană.

Geoană şi-a proclamat victoria în alegerile prezidenţiale şi a afirmat că este o "victorie a normalităţii, a bunului simţ".

Mircea Geoană a spus că noaptea de duminică este una a veseliei, a bucuriei, dar de luni "începe munca cu adevărat".

"Am avut dreptate când, de luni de zile, am vorbit de unitate, am avut dreptate când, de luni de zile, am vorbit de nevoia luptei împotriva crizei", a afirmat preşedintele PSD.

Geoană a mai spus că, în limba greacă, Nicolae înseamă biruinţa poporului.

"Poporul român a biruit. Dumnezeu să ne ajute, să ajute România şi pe toţi românii!", a încheiat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici