Geoană le-a cerut parlamentarilor PSD să fie prezenţi la votarea moţiunii - surse

Liderul PSD, Mircea Geoană, s-a întâlnit, luni, cu grupurile parlamentare reunite ale PSD, surse participante la discuţii precizând că preşedintele PSD le-a solicitat senatorilor şi deputaţilor social-democraţi să fie prezenţi la votul asupra moţiunii de cenzură şi să voteze în favoarea acesteia.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană le-a cerut parlamentarilor PSD să fie prezenţi la votarea moţiunii - surse

Geoană le-a cerut parlamentarilor PSD să fie prezenţi la votul asupra moţiunii de cenzură – surse (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Sursele respective au precizat că decizia adoptată la nivelul grupurilor parlamentare reunite ale PSD a fost ca moţiunea de cenzură depusă de PNL şi UDMR să fie votată de parlamentarii PSD, în totalitatea acestora, cei care nu vor proceda în consecinţă urmând a se situa în afara partidului.

"Hotărârea este să se voteze moţiunea de cenzură. Marţi vom asista la demiterea Guvernului. Avem încredere totală în parlamentari. Voturile din partea PSD vor fi toate. Toţi parlamentarii vor fi prezenţi", a declarat, după reuniunea grupurilor parlamentare, liderului grupului senatorial, Ion Toma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici