Geoană: Lupta pentru prezidenţiale nu este uşoară, fiara este rănită, dar încă mai răsuflă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Botoşani, că lupta electorală pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale nu va fi uşoară pentru că "fiara este rănită, dar încă mai răsuflă".

22 afișări
Imaginea articolului Geoană: Lupta pentru prezidenţiale nu este uşoară, fiara este rănită, dar încă mai răsuflă

Geoană: Lupta pentru prezidenţiale nu este uşoară, fiara este rănită, dar încă mai răsuflă (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus, la un miting organizat în faţa sediului PSD Botoşani, că lupta pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale nu va fi uşoară.

"Nu va fi o luptă uşoară. Fiara este rănită, dar încă mai răsuflă. Vă spun că răsuflă într-o agonie a unui regim", a afirmat preşedintele PSD.

Mircea Geoană le-a spus participanţilor la acest miting că dacă va ajunge preşedinte al României va avea grijă ca în fruntea Guvernului să fie numiţi oameni competenţi care să poată acţiona pentru scoaterea ţării din criză.

"Vor fi condiţii dificile la anul, dar vom pune, vom avea oameni competenţi în fruntea Guvernului", a declarat preşedintele PSD, care şi-a exprimat speranţa că la sfârşitul anului 2010 ar putea începe creşterea economică.

El a promis botoşănenilor că judeţul nu va mai fi uitat de autorităţile centrale, aşa cum s-a întâmplat până acum.

La mitingul electoral au participat aproximativ două sute de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici