Geoană: N-o să alegem un preşedinte doar pentru că este antidotul la criză

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Ibăneşti, în judeţul Mureş, unde participă la Festivalul Văii Gurghiului, că preşedintele trebuie ales nu doar pentru că este "antidotul la criză", ci şi pentru a conduce românii într-o direcţie corectă.

30 afișări
Imaginea articolului Geoană: N-o să alegem un preşedinte doar pentru că este antidotul la criză

Geoană: N-o să alegem un preşedinte doar pentru că este antidotul la criză (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Geoană a spus că preşedintele pe care îl doresc românii este unul cu o "personalitate care îi uneşte, nu îi dezbină", şi că speră ca el să îi convingă că este un astfel de om.

"N-o să alegem un preşedinte doar pentru că este antidotul la criză. Alegem un preşedinte pentru că ne conduce mai bine într-o direcţie corectă şi pentru a avea o conducere mai înţeleaptă şi care să ne adune pe toţi în jurul unor obiective pe care toţi le simţim", a spus Geoană.

El a afirmat că nu trebuie ca o persoană să fie "mare specialist în sociologie" pentru a realiza că românii vor o economie care să meargă bine, o agricultură care să performeze, infrastructură şi locuri de muncă.

"Iar în acest moment, sunt absolut convins că un preşedinte cu o personalitate care mai degrabă uneşte românii, decât îi dezbină, este ceea ce-şi doresc românii şi sper să fiu cel care să-i convingă că merită să conducă România şi pe toţi românii în condiţii decente şi-n condiţii ambiţioase în anii următori", a arătat el.

Geoană a ajuns, duminică, la Ibăneşti şi a vizitat biserica din localitate, a trecut pe la standurile amenajate la festival, unde a gustat din balmoş şi palincă.

Înainte de sosirea lui, participanţii la festival au primit din partea organizatorilor cărţi poştale cu textul "Mircea Geoană preşedinte", cu sigla PSD şi adresa site-ului acestuia, dar Geoană a refuzat să comenteze acest fapt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici